3 thoughts on “(Video) Kur je me fat, edhe në trotuar…

  1. Anonymous on said:

    vetem shqip nuk jane keto lajme!!!! me germa shqipe dhe shprehje kocovarce

  2. Anonymous on said:

    po shum shum cun i shkathet vertet,,,shkathtesia i shpetoj jeten,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *