Videoinçizimi i plotë i Dëshmitarit X. Dëshmia Agim Zogajt, publikohet për herë të parë dhe ekskluzivisht nga Portali LajmeShqip.com. Rrëfimi në vijim ëshë i protagonistit kyç në procesin gjyqësor në Rastin Kleçka, por i dhënë për Tribunalin Ndërkombëtar të Hagës, në janar 2004

Osman Azemi, aktor i grupit Stupcat, Drin Zatriqi, menaxher i këngëtares Dafina Zeqiri dhe Ilir Xhaferi, djali i politikanit Arbën Xhaferi, janë kapur nga policia kosovare duke blerë kokainë. Portali LajmeShqip.com sjell faktet ekskluzive

Botohet për herë të parë, eksluzivisht nga Portali LajmeShqip.com, skema e plotë e organizimit dhe funksionimit të strukturave të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë (MUP) në Kosovë, përfshirë organizatat famëkeqe, SUP, BIA dhe grupet e luftës të udhëhequra nga krimineli i famshëm, Dragoljub Delibashiq

Katër dokumentet – nuk duhet të jenë shkruar nga i njëjti person, por duhet të jenë shkruar nga katër persona të ndryshëm

Në kallëzimin penal të cilin e publikon portali Lajmeshqip.com, Drejtoria kundër krimeve ekonomike dhe korrupsionit e Policisë së Kosovës vlerëson se të dyshuarit, duke qëndruar në pozita udhëheqëse në ish-Bankën e Pagesave të Kosovës, tash Banka Qendrore, në vite dhe

Në vitin 1999, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe NATO luftuan kundër “pastrimit etnik në Kosovë nga forcat e Republikës Federale të Jugosllavisë. Trupat tokësore, të përbëra nga një grup luftëtarësh kosovarë, të njohur me emrin Ushtria Çlirimtare e Kosovës