4 thoughts on “(Video) Disa nga aksidentet më të trishta

  1. pajtohem me anonimin ne njeren ane, por eshte mire te shihen keso lloj videosh e te vetdijesohemi se reziku ekziston ne qdo cep te jetes sone, dhe keshtu ndoshta na duhet qe te qetsohemi pak si teper.

  2. Anonymous on said:

    …….ju lutem sa me pak ose aspak nga keto caste te dhimbshme sepse te gjitheve keto video iu ngjallin efekte negative ne jetet e tyre dhe shton dozat e stresit tek ata qe i shohin……..!!!!!!!!!

    • Migena on said:

      S’kam guzim hic me e pa videon, por jam shume dakort me ty…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *