2 thoughts on “Macja, hero!

  1. paskeni qen gjynof przz. mbase eshte edhe filmm.. srz e ke ti m???normal qe esht film i shkurter i bere nga ai japonezi futu ne kanalin e tij ne youtube dhe shif gjonat e tjera si kjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *