Lajme Shqip Thursday, 21 July 2011 17:58

Bruksel – Duket se nuk kanë të ndalur skandalet diplomatike të shqiptarëve në Evropë. Kësaj radhe nuk shkëlqeu ylli komunist në Flamurin Kombëtar, por “shkëlqeu” ylli i diplomacisë shqiptare dhe zv/kryeministri Edmond Haxhinasto.

“Ec e dëgjoi tash pordhët e tyre…”, i thotë ai ministres shqiptare të Integrimeve, Majlinda Bregu, derisa diplomatët evropianë të Komisionit të Asociim Stabilizimit për Shipërinë, po hynin në takim.

Dhe, si duke e miratuar konstatimin e zv/kryeministrit, skandalin e tij verbal ministrja Bregu e shoqëron me buzëqeshje. Për më shumë, përcilleni këtë skandal të Haxhinastos, të postuar në faqen zyrtare të Bashkimit Evropian.