Lajme Shqip Saturday, 13 October 2012 17:55

Itali – Një fotograf ka bërë një set fotografish duke u mbështetur në pikturat e shekullit të 16-të. 

Klaus Enrique Gerdes i frymëzuar nga piktori italian, Giuseppe Arcimboldo krijoi në realitet portrete me fruta, perime, mish dhe lule tamam si në piktura.(LajmeShqip.com)