Lajme Shqip Saturday, 16 July 2011 15:32

Drejtues të Komisionit për legjislacion në Kuvendin e Kosovës, Agjencisë Kundër Korrupsionit dhe përfaqësues të shoqërive civile, thonë se ekziston mundësia për hartimin dhe miratimin e këtij ligji, por mungon vullneti politik i qeverisë, ngase, sipas tyre, zvarritja po u konvenon disa zyrtarëve të qeverisë që po pasurohen, siç thonë ata “brenda nate”.