Lajme Shqip Saturday, 03 December 2011 14:49

Aty ku do të luhet edhe finalja e kampionatin evropian ‘Euro 2012’, në stadiumin Olimpik të Kievit është prezantuar edhe zyrtarisht topi për Euro 2012, i quajtur ‘Tago 2012’.

Në prezencë të presidentit të kompanisë Adidas si dhe spanjollëve Angel Maria Villar, Vicente del Bosque si dhe lojtarit të përfaqësueses së Polonisë, Rafael Murawski është prezantuar edhe zyrtarisht ‘Tango 2012’.

Topi do të ketë shpejtësi më të madhe dhe duket se do të jetë shumë i vështirë për tu kontrolluar. (LajmeShqip.com)