Lajme Shqip Friday, 16 August 2013 15:35

Ankara – Ministria e Jashtme e Turqisë ka hedhur poshtë zërat e përfshirjes së autoriteteveturke në dërgimin e të rinjve shqiptarë për të luftuar në Siri. Përmes një deklarate përmediat Turqia i ka cilësuar këto lajme si të pavërteta.

“Këto lloj lajmesh në shtyp janë të pavend dhe nuk reflektojnë të vërtetën”, u shpreh zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme, raporton albeu.

Disa ditë më parë disa mediat publikuan lajmin se një OJQ turke angazhon shqiptarë myslimanë për të luftuar kundër regjimit të Bashar al-Assad-it