Lajme Shqip Thursday, 01 May 2014 12:05

Ditën e sotme, në një banesë në Kukës janë arrestuar dy persona, pasi akuzohen nga autoritetet lokale si përgjegjës për posedimin e një arsenali municionesh luftarake.

Policia e Kukësit raporton arrestimin e shtetasit Abdi dhe Riza Lleshi, 51 dhe 47 vjeç. Në total u sekuestruan 8 854 fishekë, 15 armë, 40 granata dhe 4 mina kundër këmbësorisë.

 Ndër të tjera dyshohet se, dy shtetasit i trafikonin drejt shtetit të Kosovës municionet luftarake. 

Municionet e sekuestruara

40 granata dore mbrojtëse

16 granata dore

8 predha antitank

6750 fishekë model 56

2 mijë fishekë model 53

104 fishekë kalibri 12.4

40 fishekë pushke

21 kapsolla, 4 kuti kapsolla

3 automatik

5 pushke

1 mitraloz i lehtë

1 pistolete 54

1 pistoletë belge

2 çifte

4 mina kundër këmbësorisë