Lajme Shqip Tuesday, 26 July 2011 20:21

“Jam 27 – vjeçar dhe mos u brengosni, sepse nuk kam harruar të shënoj gola. Do të jetë një sezon i madh. Jam në formë të mirë dhe është koha të jem i gatshëm. Po punojmë të gjithë së bashku. Presim shumë këtë sezon”, ka thënë Torrres.