Lajme Shqip Saturday, 01 June 2013 13:28

Oklahoma City – Një seri e re e tornadove ka përfshirë Oklahoman e Shteteve të Bashkuara, duke vrarë së paku pesë njerëz, përfshirë një nënë dhe një fëmijë.
Stuhia ka goditur pranë qytetit Mur, ku nga një tornado i dhunshëm, afro dy javë më parë, kanë humbur jetën 24 njerëz.
Tornado i ri ka lënë mbi 60,000 shtëpi pa energji elektrike dhe ka shkaktuar përmbytje të mëdha.