Lajme Shqip Monday, 11 November 2013 19:56

Kjo është një foto që Ardit Gjebrea e ka hedhur në faqen e tij në Facebook. Fotoja e parë pas rikthimit të Shpëtim Saraçit në Shqipëri, i cili siç është bërë e ditur kaloi një sëmundje të rënd. Gjatë një vizite në shtëpinë e tij, Gjebrea ka ndarë me miqtë takimin me të, dhe informacionin mbi gjendjen e tij të mirë shëndetësore.

 

Ja ç’shkruan: “Një emocion i papare sot, në shtëpinë e Shpëtim Saracit i sapo kthyer nga Gjermania. Kishte rekuperuar shkëlqyeshëm, kishte mundur të pamundurën. Edhe pse i duhen dhe ca kohë të jetë totalisht në formë, ai nuk dorëzohet. Momenti më i bukur ishte kur u ul në pianon e tij. Është vërtetë artist i rrallë! Mirë se u ktheve mik i dashur i të gjithëve”!