Lajme Shqip Sunday, 13 October 2013 19:05

Fushë Kosovë- Tash edhe dija shitet shumë- shumë lirë. Sidomos në Kosovë. Në një fotografi të postuar në Facebook nga një qytetar i Prishtinës shihet se në pazarin e veturave në Fushë Kosovë, që mbahet çdo të diele e ku shitet shumë çka tjetër, tash po shiten edhe punime diplomash.

Sipas postimit, një punim shitet për 1 euro dhe se tregtari ka më mijëra të tillë. /reporteri/