Lajme Shqip Monday, 23 December 2013 15:39

Nuk ka pse duket lajm i çuditshëm, sepse ka ndodhurme të vërtetë. Në Tocopilla, Kili gjendet një rrugë me emrin sulmuesit kilian të Barcelonës,Alexis Ssanchez. Kjo kandodhur në javët e fundit dhe është zyrtarizuar tashmë.

Bashkia e qytezës e ka miratuar me unanimitet votash emrin e kësaj rruge. Më e veçanta është se kjo rrugë gjendet pranë stadiumit dhe ishte vendosur që vetë popullido ta vendoste emrin e rrugës.

Me 32% të votave, Alexis “fitoi” dhe emri i tij u bë edhe emërrruge. Kjo tregon shumë për vlerat dhe ndikimin që ky lojtar ka në shoqëri.