Lajme Shqip Wednesday, 19 June 2013 14:46

Shefi i repartit të infektivës në QKUK ka konfirmuar se tre veta kanë vdekur prej se ka nisur sezoni i pickimit të rriqrave.

Dy janë nga komuna e Malishevës ndërsa një nga komuna e Mitrovicës.

“Aktualisht kemi 12 raste të pacientëve tek të cilët kemi gjet virusin në gjak. 11 janë nga Malisheva dhe një nga Rahoveci, tre prej tyre njëri fëmijë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore”, tha Ahmeti për Express.

Prej fillimit të sezoni kjo klinikë ka pranuar gjithsej 389 raste të personave që janë pickuar nga rriqrat ku  54 prej tyre janë shtruar për trajtim në infective.