Lajme Shqip Wednesday, 05 June 2013 15:12

Prishtinë- Të akuzuarit në rastin “Birn”, Sami Lushtaku, Rexhep Hoti, Avni Azemi, Riza Hajdari dhe Qani Mehmedi, janë liruar ngëa të gjitha akuzat.

Në këtë rast, kreu i komunës së Skenderajt Sami Lushtaku, akuzohen për veprëm penale të shkeljes së statusit të barabartë të banorëve dhe kanosje sepse në periudhën maj-qershor 2009 në bashkëpunim me disa persona të tjerë kishte nisur një fushatë mediale kundër Jeta Xharrës, drejtoreshë e BIRN.