Lajme Shqip Tuesday, 07 January 2014 21:00

Ato që njihen si këngë patriotike duket se i nxehin edhe vet këngëtarët.

Kështu një grup rapsodësh në pamundësi për të shtënë me armë, për të bërë atmosferë, kanë goditur edhe instrumentet e tyre.

Ndërsa kur kanë përmendur emrat e Ibrahim Rugovës, Sali Berishës dhe bashkimin kombëtar, këngëtarët e njohur si “Zhutat” që janë nga Mitrovica janë shfaqur mjaftë agresivë./shekulli/

 

Për më tepër shikoni videon: 

http://www.youtube.com/watch?v=hG0YRnPg3i8