Lajme Shqip Tuesday, 20 August 2013 20:35

Aleksandër Arvizu i SHBA-së dhe Etore Sekui i BE-së, dy ambasadorët më të rëndësishëm të Perëndimit në Shqipëri, , po pushojnë në resortin e Jalës, hotel Folie Marine.

Ata janë në pushimet e tyre private, por për koeçidincë ose jo, bashkë me ta në të nëjtin hotel pushon dhe kryetari i ardhëshëm i parlamentit, Ilir Meta, raporton Gazeta Tema.

Pushimet aktive të diplomatëve dhe prania e një prej politikanëve të rëndësishëm të qeverisë së re, lë të kuptojë se duke pushuar, ambasadorët ndërkohë po punojnë edhe për të hedhur urat e bashkëpunimit me qeverinë e re.