Lajme Shqip Sunday, 26 May 2013 15:46

 

Suedezi Johan Anderson, që piktoroi Amy Winehouse, ka bërë edhe një portret tjetër një ylli të njohur të industrisë së show bizit. Dy javë pasi Angelina Jolie rrëfeu për luftën e saj me kancerin në ankand do të hidhet portreti i saj pa gjinj.

Portreti i Jolie, vaj në pëlhurë, siq shkruan në New York Daily News, pritet të arrijë çmimin me shifër prej 22.000 dollarë. Të ardhurat që do të sigurohen nga shitja e portretit, do të dhurohen për qëllime bëmirësie.
Piktori Anderson, ka sqaruar se ajo që Angelina Jolie ka bërë për të ishte shumë personale, meqë edhe nëna e tij kishte pasur kancer në gjinj.

“Nëna ime ka pasur kancer në gjinj kur isha vetëm 15 vjet”, tha Anderson.
Ai poashtu tregoi që është nxitur nga lajmi se me çfarë është ballafaquar Jolie, dhe kështu ka vendosur të pikturojë portretin e saj.

“ Lajmi se çfarë bëri Angeline më ka shqetësuar dhe më shtyri ta bëj këtë portret.”