Lajme Shqip Wednesday, 21 November 2012 16:19

TIRANE- Perurohet ne kryeqytet sheshi Willson qe tashme e tutje do te mbaje edhe statujen e Presidentit amerikan Willson.

Ne ceremonine e zhvilluar me kete rast ka qene i pranishem kryeministri Sali Berisha dhe ambasadori amerikan ne vendin tone, Aleksander Arvizu, i cili e ka cmuar vleresimin qe i behet.

“Një komb mirënjohës ju falenderon për atë ç’ka keni bërë. Nga thellësia e zemrës sime, shumë faleminderit,” tha Ambasadori gjate fjales se tij, duke garantuar mbeshtetjen e SHBA-ve per vendin tone. (LajmeShqip.com)