Lajme Shqip Monday, 11 November 2013 11:13

Vjedhja e votave nuk ndodh vetëm mes partive në Kosovë. Votat del se po vidhen edhe brenda për brenda partive.  Kështu, disa komisionerë të Partisë Demokratike të Kosovës në Gjakovë i kanë vjedh votat vet kandidatëve të partisë së tyre.  

 

Kjo iu ka ndodhur Artan Nimanit dhe Alban Arifit, që të dy kandidatë të Partisë Demokratike të Kosovës për asamble komunale të Gjakovës.  Burime të Express thonë se ata tashmë e kanë paraqitur këtë vjedhje përmes ankesave në Komisionin Komunal Zgjedhor (KKZ) dhe në PZAP për shkak se që të dy po dyshojnë se vet partia nga e cila vijnë ua ka vjedh votat në fshatin Rogovë dhe në Skivjan të komunës së Gjakovës.  

 

Zgjedhjet e fundit që u mbajtën me 3 nëntor, janë cilësuar përgjithësisht të mira. Megjithëse as këtë herë, pavarësisht angazhimit të Prokurorisë, Policisë e misioneve ndërkombëtare, prapë ka dhjetëra ankesa dhe mijëra vota të pavlefshme që bën të besohet se këto zgjedhje nuk kanë qenë edhe fort të mira, siç thuhet.