Lajme Shqip Thursday, 30 May 2013 15:23

Ministri Rexhepi duke iu përgjgjur pyetjeve parlamentare deklaroi se në fund të hetimeve për skandalin e pasaportave do të merret vesh se ai nuk ka të bëjë me këtë çështje.

Deputeti i Vetëvendosjes Afrim Hoti e pyeti Rexhepin se çfarë ka ndodhur me 1.4 milionet e zhdukura dhe i kërkoi që të jape dorëhehqje.

Shtetasja gjermane Natalie Velija e cila ishte nënkontraktuese në mes të kompanisë austriake OESD që kishte fituar tenderin për prodhimin e pasaportave dhe MPB-së eshte e dyshuara kryesore ne kete rast. Të dyshuar tjerë janë edhe vëllezërit Fisnik dhe Betim Blakaj nga Istogu.