Lajme Shqip Tuesday, 22 October 2013 12:30

Prishtinë- Një fotografi që po qarkullon në rrjetin social Facebook, sipas shpërndarësve të saj, shihet Nenad Gjuriq pranë shtëpisë së familjes Jashari në Prekaz, gjatë vitit 1998.

Gjuriq, aktualisht Komandant i Policisë së Kosovës në veri, sipas fotografisë ka marrë pjesë në luftimet kundër famijles së komandatit legjendar Adem Jashari.

Gjuriq është emëruar komandant i Policisë së Kosovës në very, pasi emir i tij është propozuar nga pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel.

Edhe atë kohë ishte kontestuar emri i Gjuriqit për këtë post. /Lajme Shqip/