Lajme Shqip Wednesday, 01 February 2012 10:09

LA Leikërs janë kthyer në një skuadër me dy fytyra, pasi në fushën e tyre janë të jashtëzakonshëm, ndërsa jashtë nuk arrijnë të paraqitin të njëjtën formë. Këtë radhë, skuadra e Brajant ka mundur në shtëpi Sharlot me rezultatin 106-73. Por heroi i takimit ka qenë Andreu Bynum me 20 pikë e 11 topa në tabelë, si për të treguar se për këtë ekip ka ardhur koha e ndryshimeve të mëdha të gjeneratave. Tani LA Leikërs bëhen gati për një seri prej 6 ndeshjesh jashtë fushës së tyre, ku deri tani kanë fituar vetëm 2 takime dhe humbur 7. (LajmeShqip.com) 

Rezultatet

31.01.2012

Nju Xhersi-Indiana       99-106

Boston-Kliveland          93-90

Atlanta-Toronto            100-77

Detroit-Nju Jork           86-113

Denver-Memfis            97-100

Sakramento-G. Steit     90-93

Sharlot-LA Leikërs       73-106

Renditjet

Konferenca e Lindjes

Çikago               18-5

Majemi             16-5

Atlanta             16-6

Filadelfia           15-6

Indiana             14-6

Orlando            12-9

Boston              10-10

Miluoki            9-11

Kliveland         8-12

Nju Jork          8-13

Nju Xhersi       7-15

Toronto           7-15

Uashington     4-17

Detroit            4-19

Sharlot            3-19

Konferenca e Perëndimit

Oklahoma       16-4

LA Klipërs      12-6

Denver            14-7

Dallas              14-8

Utah                12-7

LA Leikërs      13-9

San Antonio    13-9

Hjuston           12-9

Portland          12-9

Memfis           11-10

Minesota         10-11

G. Steit            7-12

Feniks             7-13

Sakramento    6-15

Nju Orlins       4-17