Lajme Shqip Saturday, 28 September 2013 00:19

Chelsea të shtunën udhëton në Ëhite Hart Lane, që do të jetë përballja e parë në mes të “mësuesit”, Jose Mourinho, dhe “nxënësit” të tij, Andre Villas-Boas. 

Boas  deklaroi se bashkëpunimi mes tyre kishte dështuar pasi Mourinho e shihte atë si ndihmës dhe jo partner.

“Unë nuk jam fëmijë – nëse kam të diskutoj atëherë ngjitem lartë, ne hamë drekë dhe flasim për atë”.

“Kur njerëzit më njohin ata mund të jenë shumë të drejtpërdrejt dhe shumë objektivë, por njerëzit nuk duhet të kenë frikë nga unë për shkak të fytyrës time të shëmtuar”.

“Është gjë personale dhe unë nuk shqetësohem se çfarë thotë ai. Nuk jam i interesuar. Do të them 90 për qind të njerëzve të cilët flasin për mua, nuk më njohin. Njerëzit që më njohim – mendimi i tyre është i vlerësuar. Nëse ata thonë një gjë pozitive ose negative, duhet ta bëjnë publike”, ka thënë Mourinho.