Lajme Shqip Thursday, 23 May 2013 13:49

Misioni Evropian për Sundim të Ligjit njoftoi sot se pesë persona po hetohen për krime lufte.

 “Pesë individët janë duke u hetuar për krime lufte kundër popullsisë civile në formën e dhunimit të integritetit trupor dhe shëndetit të civilëve të mbajtur në qendrën e ndalimit të UÇK-së në Likovc (komuna e Skënderajt)”, theksohet në komunikatën e EULEX-it.

Në mesin e tyre është edhe kreu i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku i cili është duke u marrë në pyetje nga një prokuror i EULEX-it.