Lajme Shqip Saturday, 03 August 2013 14:56

Autoritetet e Malajzisë thonë se ekipet e shpëtimit janë në kërkim të së paku 32 punëtorë nga Indonezia, anija e të cilëve ishte fundosur, derisa i transportonte ata në shtëpi, me rastin e festave në përfundim të Ramazanit, raporton rel. 

Roja bregdetare e Malajzisë, policia dhe peshkatarët, i shpëtuan tetë të mbijetuar sot herët në mëngjes, pasi anija e tyre ishte zhytur nga valët e ashpra aty kah mesnata.

Punëtorët lundronin për në ujëdhesën Batam në Indonezi.