Lajme Shqip Wednesday, 14 August 2013 16:11

Sipas Leonorës kënga është përgatitur me mjaft përkushtim, andaj shpreson që edhe publiku ta pëlqejë. “Kemi punuar bukur shumë në këtë këngë dhe kam përshtypjen se kjo këngë do të pëlqehet nga adhuruesit e mi”, ka thënë ajo për “Zëri”.
Kënga “S’e ndaloj” trajton një tematikë dashurie, por që nuk ka të bëjë me jetën private të Leonorës. Leonora deri në fund të vitit paralajmëron edhe projekte tjera. “Deri në fund të këtij viti shpresoj që do ta realizoj edhe ndonjë projekt, por për këto do të flas kur të vjen koha”, tha ajo.