Lajme Shqip Sunday, 19 May 2013 20:10

Gazeta Jeta në Kosovë në Prishtinë raportoi se zv/kryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës ka krijuar një Shoqëri të përbashkët që merret me telekomunikime me njerëz që kanë rënë ndesh me ligjin.

“W-Intramedia” Sh.P.K u themelua në Kosovë në vitin 2005.

Por, përveq Pacollit aksionerë në kompani është edhe Leme Xhema ish-drejtoresha e Postë-Telekomit të Kosovës e dënuar për korrupsion me tri vite burgim e cila gjendet në arrati dhe kërkohet nga “Interpol”.

Një tjetër aksionerë është edhe biznesmeni që u bë i njohur prej rastit të vdekjës së këngëtarës  Elsina Hidersha të njohur si Emmy.

Aziz Kelmendi është dënuar nga Gjykata e Faktit në Tiranë me dy vite burg me kusht për veprën penale “vrasje nga pakujdesia” . Biznesmeni kosovarë do të vuaj burgun nëse gjatë dy viteve kryen vepër penale.