Lajme Shqip Thursday, 03 April 2014 12:42

Ai shtoi se njësitë e tjera do të kthehen në bazat e tyre pasi që ato ti përmbushin obligimet që i kanë gjatë stervitjeve ushtarake.
 

Sipas Lavrov, për njësitë ushtarake ruse, nuk ka kufizime që ato lëvizin nëpër territorin e Federatës ruse. 

 

 
Lajme Shqip Wednesday, 02 April 2014 12:40

Ish-kryeministrja e Ukrainës, Yulia Tymoshenko, tha sot se mbetete kandidate për presidente të vendit, dhe se nuk do të bëjë marrëveshje më kandidatët e tjerë, për ta tërhequr kanididaturën e saj.

Tymoshenko i ka bërë këto komente gjatë një konference të mbajtur në Kiev, dhe atë një ditë pasi që udhëheqsi i Partisë Demokratike për reforma në Ukrainë, Vitali Klitchko, i ka bërë thirrje asaj që të tërhiqet nga kandidatura dhe të mbështesë Petro Poroshenko.
Klitschko të shtunën që lam pas, ka hequr dorë nga kandidimi i tij për president ndërsaka bërë me dije se do ta mbështesë biznesmenin poroshenko.
Klitschko ka bërë me dije se do të kandidojë për kryetarë të Kievit.