Lajme Shqip Friday, 12 July 2013 20:15

Tiranë – Kastriot Islami në një postim në Facebook, ai e ka gjetur si shumë demokratë, fajin tek populli.
Sipas Islamit, në pushtet kanë ardhur budallenjtë, kurse të zgjuarit janë përbuzur.
“Një thënie e viteve 700-750, pra para më shumë se 1300 vjetësh.
“Do të vijë për njerëzit një kohë në të cilën qeverinë do ta marrin në dorë budallenjtë, dhe do të vijë një kohë në të cilën njerëzit e zgjuar e të urtë do të përbuzen”, Ibrahim ibn Ed’hem,” shkruan Islami.