Lajme Shqip Wednesday, 15 January 2014 21:28

Donika Gërvalla, vajza e Jusufit, i vrarë para 32 vitesh në Gjermani, ka thënë se në dosjen e vrasjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës ka emra edhe të Qeverisë aktuale.

Ajo nuk ka përmendur emra, por ka thënë se shteti gjerman është duke u vazhudar hetimet.

“Emra të zyrtarëve të Qeverisë së Kosovës janë pjesë e dosjes hetimore”, ka thënë Donika, në Rubikon të KTV’së.

“Përmenden në dosjen hetimore”, ka shtuar ajo.

Donika ka thënë se Jusuf e Bardhosh Gërvallës si dhe Kadri Zekës i ka vrarë UDB (Sigurimi Shtetëror i Serbisë).

“Atentati ishte kryer nga një grup profesionistësh nga struktura të UDB’së”, ka thënë ajo.

“Unë nuk kam njohuri për emra të tillë. Drejtësisë gjermane duhet t’i lihet t’i zbardh faktet”, ka thënë ai.

Donika ka folur edhe për skenën politike.

Ajo ka kritikuar edhe Qeverinë e Kosovës e ka sjell Kosovën në nivelin e shteteve afrikane.

“Qeveria e Kosovës i ka dyert e mbyllura në Gjermani”, ka deklaruar Donika.

“Qeveria që udhehqë Kosovën është partner i papranueshëm për BE’në”, ka shtuar ajo.

Donika ka thënë, po ashtu, se Veriu i Kosovës po shitet nga Qeveria aktuale. /gazetaexpress/