Lajme Shqip Saturday, 14 December 2013 20:17

Të gjithë e njohim Ismail Qemalin si krijuesin e shtetit shqiptarë, i cili me 1912 e shpalli Pavarësinë e Shqipërisë në Vlorë.

Mirëpo pak kush e njeh si familjarë. Kjo është një foto e rrallë e bërë para më se 100 viteve në Stamboll ku shihet me 6 fëmijët e tij.

Në bazë të fotografisë shihet se 5 nga ta nja djem dhe më e vogla është vajza e tij.