Lajme Shqip Friday, 14 February 2014 15:27

Katër vajzat sot në qendër të Prishtinës, në Sheshin Nënë Terezë, kanë shkëmbyer puthje me njëra-tjetrën.

Kjo është bërë duke marrë shkas nga dita e Shën Valentinit, festës së të dashuruarve që festohet sot në gjithë botën.

Haveit ёshtё grup i katёr vajzave tё cilat shkojnё pёrtej kёnaqёsive momentale, pёrtej rregullave moraliste dhe refuzojnё tё pajtohen me gjёrat qё i servohen.

“Ne nuk do tё bёjmё asgjё mё shumё veçse t’i tregojmё tregimet tona e tё juaja!”, thonë vajzat për veten./Gazeta Express/