Lajme Shqip Monday, 03 June 2013 10:46

Prishtinë – Sot dhe nesër në Prishtinë, mbahet Forumi i Miqësisë Kosovë-Mali i Zi-‘Radovan Zogoviç’. Forumi i organizuar me nismë të Shoqatës së Malazezëve të Kosovës dhe në mbështetje të Ministrive të Jashtme dhe Ministrive të Kulturës të Kosovës dhe Malit të Zi. 
Në këtë Forum do të trajtohet një gamë e marrëdhënieve, duke përfshirë ekonominë, kulturën dhe diplomacinë.