Lajme Shqip Tuesday, 12 July 2011 13:55

Tё gjithёve ju kujtohet martesa mё snob e historisё sё njerёzimit… Veshje bikini, birra dhe vetёm relaksime nё jahte. Nё fakt po i referohemi ceremonisё martesore qё lidhi Kid Rock me Pamela Anderson.

Martesa e tyre zgjati shumё pak, vetёm pesё muaj. Njё dёshtim do tё thonim ne. Por, ndryshe ka thёnё ish-dhёndri, nё njё intervistё pёr CNN: “Nuk jam aspak pishman. Ka qёnё shumё argёtuese. Tё martohesha, ka qenё njё nga gjёrat mё argёtuese tё jetёs time.”

Po, kujt i referohet me ‘argёtuese’? Ta ketё patur vallё me Pamelёn, qё gjatё gjithё kohёs rrinte vetёm me bikini? (LajmeShqip.com)