Lajme Shqip Wednesday, 26 December 2012 15:38

Shkup – Ai është tepër i këndshëm, çmendurisht jeni të dashuruar dhe po ju buzëqesh martesa. Para se t’i këmbeni unazat, nuk do të ishte gjë e keqe t’i dini disa imtësi me të cilat ballafaqoheni në martesë.

Do të mendojë se shpenzoni tepër
Pa marrë parasysh nëse ju takoni grimit të femrave që nuk dëshirojnë të blenë shumë, e vërteta është tjetër. Bashkëshorti gjithmonë do të ju kritikojë se shpenzoni tepër.

Gjithmonë do të dëshirojë të jetë i ledhatuar
Kjo gjithmonë do të jetë gjë e rëndësishme. Sidomos pas ardhjes së fëmijës së parë në jetë. Trupi ndoshta do të ndryshojë, ndoshta do të ballafaqoheni me lodhje apo do të preokupoheni me faturat e papaguara. Nuk ka rëndësi. Koha për seks mbetet prioritet për shëndet dhe lumturinë e të gjithë pjesëtarëve të gjinisë mashkullore.

Do t’i mësoni gjërat që nuk ju interesojnë
Do të jeni të detyruara të dëgjoni dhe mësoni për gjërat, të cilat dikur ishin më të mërzitshmet në botë. Është fjala për gjithçka që bashkëshorti juaj është i interesuar. Pas një kohe të caktuar, do ta kuptoni se jeni shndërruar në eksperte. Ai është tepër i këndshëm, çmendurisht jeni të dashuruar dhe po ju buzëqesh martesa. Para se t’i këmbeni unazat, nuk do të ishte gjë e keqe t’i dini disa imtësi me të cilat do të ballafaqoheni në martesë

Do të flasë gjithçka
Gjëra nga të cilat ju vlon gjaku në vena. E ai nuk do ta ketë as idenë më të vogël që si pasojë e kësaj gjaku u është ngritur në 200.

Gjërat e vjetra
Mbledhja e revistave, gazetave, kabllove, aparaturave të vjetra, të cilat do t’i sjellë nëpër shtëpi. E nëse provoni t’i pastroni apo t’i hidhni, do të ankohet se keni hedhur diçka si faturat e kredisë.

Nuk do të dëshirojë të fjaloset me ju
Nëse është i mençur, nuk do ta bëjë një gjë të tillë. Por, do të ju duhen vite përvojë të filloni t’i zgjidhni betejat. Pa marrë parasysh sa i urreni grindjet e mëdha, ai i urren edhe më tepër. Sidomos nëse filloni të qani. Kjo është një informatë, e cila në të ardhmen me siguri se do të jetë e mirëseardhur.

Me kalimin e viteve do të bëhet më i mirë, apo më i keq
Natyrisht se ekzistojnë tregime për krizën e moshës së mesme dhe blerjes së veturës së kuqe sportive. Asnjë femre nuk i pëlqen ideja se meshkujt me kalimin viteve bëhet gjithnjë e më e mirë, përderisa femrat kanë nevojë për të brendshme më të mëdha. Pra, para martesës hapni sytë mirë dhe mendoni për anët pozitive dhe ato negative të partnerit, me të cilin planifikoni ta kaloni jetën.(LajmeShqip.com)

 
Lajme Shqip Tuesday, 12 July 2011 13:55

Tё gjithёve ju kujtohet martesa mё snob e historisё sё njerёzimit… Veshje bikini, birra dhe vetёm relaksime nё jahte. Nё fakt po i referohemi ceremonisё martesore qё lidhi Kid Rock me Pamela Anderson.

Martesa e tyre zgjati shumё pak, vetёm pesё muaj. Njё dёshtim do tё thonim ne. Por, ndryshe ka thёnё ish-dhёndri, nё njё intervistё pёr CNN: “Nuk jam aspak pishman. Ka qёnё shumё argёtuese. Tё martohesha, ka qenё njё nga gjёrat mё argёtuese tё jetёs time.”

Po, kujt i referohet me ‘argёtuese’? Ta ketё patur vallё me Pamelёn, qё gjatё gjithё kohёs rrinte vetёm me bikini? (LajmeShqip.com)