Lajme Shqip Wednesday, 27 July 2011 10:32

Për shumën e transferimit nuk ka detaje ku vet lojtari u shpreh se ndjehej i lumtur për këtë transferim dhe që do bënte të pamundurën për këtë ekip.

“Nuk është e lehtë për mua dhe kjo është shumë emocionuese”, tha Cazorla për skuadrën e Malagas.