Lajme Shqip Sunday, 02 June 2013 22:48

 

Një person i dënuar me 25 vite burg para një viti qëndroi në të njejtin restaurant ku po pinte kafe Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi.

Gazeta elektronike Express në Prishtinë raporton se takimi kishte ndodhur në restaurant “Gorenje”, në Veterrnik .

Burime të Gazetës Express thonë se i burgosuri me inicialet O.Z kishte kërkuar që Ministri t’ia paguante drekën dhe aty Kuçi kishte kuptuar se përballë vetës ka një të burgosur.

I burgosuri gjatë asaj kohe zyrtarisht ishte duke qëndruar për mjekim në spital.

Kuçi mohoi t’I ketë paguar drekën të burgosurit dhe deklaroi se kishte marrë masa ndaj policëve që ishin angazhuar për ta ruajtur të burgosurin gjatë kohës sa mjekohej.

 “Ai i burgosur ka qenë jashtë spitalit dhe unë kam kërkuar që kjo punë të shikohet dhe për këtë rast janë suspenduar dy policë, për këtë mund të pyesni Resmi Hoxhën”, tha Kuçi për Express.