Lajme Shqip Monday, 04 April 2011 16:56

Vlorë – Drejtoria Rajonale e Shëndetit Publik dhe Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Vlorë, në bashkëpunim me Spitalin Rajonal ADOCES Veneto (Shoqata e Dhuruesve të qelizave histaminale hemopoetike), Shoqata Onlus “Një zemër për Shqipërinë”, organizuan sot Konferencën Shkencore “Talasemia, një urë lidhëse mes Italisë dhe Shqipërisë”, me pjesëmarrjen e specialistëve nga të dy vendet, drejtuesve të institucioneve shëndetësore, etj.