Lajme Shqip Sunday, 08 May 2011 18:32

Tiranë – Është mbyllur procesi i votimit në disa qytete kryesore të vendit, ndërkohe që KZAZ-të kanë nisur tashmë procesin e grumbullimit të kutive të votimit dhe materialeve zgjedhore.

Konkretisht, procesi i votimit ka përfunduar në Gjirokastër, Korçë, Shkodër, Kukës, Has, Elbasan, Peqin, Durrës, ndërsa në Vlorë votohet ende në një qëndër votimi.