Lajme Shqip Monday, 09 May 2011 14:52

Komisioneria e PS nё KQZ, Dёshira Subashi ka denoncuar pengesёn qё iu ёshtё bёrё mediave  pёr tё ndjekur proçesin e numёrimit tё votave.

Nё njё konferencё pёr shtyp ajo ka deklaruar se Kodi Zgjedhor ja lejon mediave njё gjё tё tillё. Sipas saj kjo pengesё ёshtё e qёllimtё pёr tё penguar transparencёn e rezultateve zgjedhore. Ndёr tё tjera ajo ka konsideruar shumё shqetёsuese faktin se media tё ndryshme po nxjerrin rezultate tё ndryshme duke keqinformuar popullin.

Ajo ka nёnvizuar se nё Tiranё proçesi po ecёn shumё ngadalё dhe se nё disa qёndra ёshtё bllokuar.