Lajme Shqip Friday, 13 May 2011 20:24

Tiranë – Komisioni Zonal i Administrimit Zgjedhor nr. 49, në njësinë 5, ku po vijon procesi i numërimit të votave për kryetarin e bashkisë Tiranë, vendosi disa çaste më parë që të largojë personat e pautorizuar nga ambjentet e brendshme të saj.

Gjithashtu, ky komision vendosi që të lejojë qëndrimin në to vetëm të vëzhguesve të huaj dhe përfaqësuesve të mediave.