Lajme Shqip Monday, 09 May 2011 18:16

Koalicioni i majtë  “Aleanca pёr tё Ardhmen“ po shkon drejt  një fitoreje  tё thellё  në bashkitë kryesore në Jug të Shqipërisë.

Sipas të dhënave paraprake kantidatët socialistë  kanë  dominim të ndjeshëm në rezultate  në Bashkitë e Fierit, Gjirokastrës dhe Sarandës.

Socialistët kanë shpallur gjithashtu fitoren edhe në Bashkitë e Tepelenës, Përmetit dhe Himarës.