Lajme Shqip Sunday, 08 May 2011 18:59

Tiranë – .Rezultatet paraprake të zgjedhjeve në Shqipëri e nxjerrin Edi Ramën fitues me përqindje të ndjeshme përballë kandidatit Lulzim Basha.

Exit-Polli, që nxjerrë saktësinë me plus-minues të vogla në raport me rezultatin final dhe real, ka rezultuar përqindje prej 53 % në favor të kryetarit aktual të Bashkisë së Tiranës, Edi Rama, kundrejt 42 % që janë vota për kandidatin e djathtë, Lulzim Basha.