Lajme Shqip Monday, 09 May 2011 20:36

Tiranë – Menjëherë pas kreut socialist dhe, nga selia blu është shfaqur rivali i tij nga radhët e Aleancës për Qytetarin, Lulzim Basha.

Ai ka thënë se rezultatet gjithandej vendit po ngushtohen vazhdimisht e, gjithashtu, ngusht është edhe rezultati në Tiranë.

Basha ka thënë se duhet shpresuar deri në votën e fundit, ngase janë edhe 180 mijë vota për t’u numëruar.