Lajme Shqip Tuesday, 10 September 2013 14:34

Këngëtarja më e përfolur tash për tash ka angazhuar truprojë personale. Tuna, si duket, kohëve të fundit, me angazhimet që ka pasur dhe po vazhdon të ketë nëpër mbrëmjet e saj, e ka ndier veten më të sigurt duke e angazhuar edhe një truprojë personale, përveç “truprojës” Cozman.

Ajo, në rrjetin e saj social “Instagram”, ka publikuar një foto ku shihet me një revole në dorë, ku afër saj ka Cozman dhe truprojën Arbnorin.