Lajme Shqip Friday, 16 August 2013 15:30
9 February 2014 15:36
28 December 2013 14:41
16 December 2013 18:35
26 November 2013 14:30
16 November 2013 15:00
16 November 2013 13:50

Por rekordet nuk përfundojnë këtu. Ajo po triumfon edhe koncerte të përnatshme. Edhe pse Tuna thuajse çdo ditë lajmëron fansat e saj përmes rrjetit social se ku do të performojë, këngëtarja e ka postuar edhe një listë me data dhe emra të qyteteve ku është e pranishme.

Bazuar në këtë listë, shihet që Tuna qysh në fillim të korrikut e deri në përfundim të gushtit i ka vetën dy dit të lira, duke qenë kështu prezente në secilin kënd shqipfolës. Dhe me këtë shkupjania dëshmon që për këtë sezon është këngëtarja më e kërkuar shqiptare.