Lajme Shqip Monday, 12 August 2013 15:50
9 February 2014 15:36
28 December 2013 14:41
16 December 2013 18:35
26 November 2013 14:30
16 November 2013 15:00
16 November 2013 13:50

Këngëtarja nga Shkupi, Tuna, për dy vite radhazi vazhdon të jetë, më e përfolura dhe më e dëgjuara në skenën muzikore shqiptare. Ajo vitin e kaluar u bë hit me prekjen që i bënte “zogut” në këngën “I asaj”.
Ndërsa aktualisht ka shkelur të gjithë konkurrentët e saj me këngën “Fenix”, që gjithashtu në qendër ka “zogun”, transmeton gazeta Shekulli. 
Por sado që ajo mundohet të del më origjinale, nga këngëtarët e tjerë të skenës shqip të muzikës, edhe ajo ka kopjuar, bile deri në detaje.
Veshja karakteristike në këngën e saj të fundit, del të jetë e kopjuar nga një pop këngëtare amerikane. Bëhet fjalë për Cecelia Marie, e njohur ndryshe si Cece Frey, e cila u rendit e 6-ta në X Factor USA, sezoni i II-të.